Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Úspešní slovenskí vývojári hier z Pixel Federation predstavujú svoju novú mobilnú hru Port City. Ide o klasický tycoon simulátor pre všetkých nadšencov lodnej dopravy dostupný pre Android aj iOS. Že sa tvorcovia vedia v žánri simulátorov pohybovať, potvrdili už v minulosti celosvetovo obľúbenými titulmi.

Jedným z nich bol aj Seaport, ktorý predstavoval bránu do sveta lodných simulátorov po predošlých hrách zameraných na vlakovú dopravu. Práve v Seaporte nadobudli cenné skúsenosti, ktoré teraz prenášajú do Port City.

Na hre pracovali len 8 mesiacov aj vďaka veľkému portfóliu predošlých hier (TrainStation, Diggy‘s Adventure), z ktorých si zobrali tie najlepšie mechaniky a aplikovali ich na lodnú dopravu.

Aj napriek tomu, že ide o mobilnú hru, ponúka prepracované detaily na mori, v prístavoch aj v mestách. Hráči majú možnosť vytvoriť si vlastnú sieť transportu úplne od základov a zamerať sa na stratégiu, aká im vyhovuje.

Pixel Federation

Hra ponúka desiatky typov lodí, ktoré si hráči môžu vylepšovať, lokality z celého sveta, plnenie zákaziek alebo rôzne eventy s mesačnou periodicitou. Práve v nich môžu hráči spojiť svoje sily a vyskúšať si, aké je to pracovať v lodnej doprave spoločne.

Zdroj: Pixel Federation

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú