Orange prináša do svojej ponuky smartfónov dva špičkové modely od spoločnosti OnePlus, ktoré si môžu zákazníci zakúpiť v e-shope a predajniach operátora už oddnes. O novinkách informoval operátor v tlačovej správe pre médiá.

Prvou zo spomínaných noviniek je prémiová vlajková loď OnePlus 8 Pro, ktorú zákazníci v Orangei získajú v 128 GB verzii a čiernom prevedení za 949 €. Tento model sa svojimi špičkovými vlastnosťami, vysokým výkonom a kvalitným fotoaparátom orientuje na najnáročnejších používateľov. Detaily o smartfóne nájdeš v tomto článku.

Druhým modelom v ponuke operátora je nedávno predstavený OnePlus Nord, ktorý je dostupný vo farebnej kombinácii sivej a modrej za 425 €. Bližšie detaily o vlastnostiach a špecifikáciách tohto dostupného smartfónu nájdeš v našom samostatnom článku.

Oba modely môžu zákazníci Orangeu získať aj pri kúpe Go paušálov na splátky už od 1 €. Okrem toho si spoločnosť pre fanúšikov pripravila aj zaujímavú súťaž na sociálnej sieti Facebook, v ktorej majú možnosť vyhrať 3x OnePlus Nord a 3x OnePlus slúchadlá OnePlus Buds.

Zdroj: TS Orange

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú