Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Kórejský Samsung počas včerajšieho predstavenia v San Franciscu ukázal svoju novú flotilu vlajkových smartfónov, medzi ktorými sa objavilo aj druhé pokolenie skladacieho modelu. Modely z radu Galaxy S20 a Galaxy Z Flip sú dostupné v predobjednávkach aj u slovenských operátorov. K niektorým dostaneš zadarmo slúchadlá Galaxy Buds+.

Samsung ukázal novú generáciu smartfónov zo série Galaxy S a zároveň predstavil nový skladací model, ktorý pripomína niekdajšie klasické „véčka“. Všetky tieto novinky sa dostali do predobjednávok aj u slovenských operátorov. O2 informovalo, že spustilo predobjednávky na Galaxy Z Flip, ktorý bude v predaji už od 21. februára v dvoch farebných prevedeniach.

[supsystic-tables id=167]

 

V ponuke nebude chýbať ani Galaxy S20, S20+ a S20 Ultra 5G, no predaj začne na Slovensku až 13. marca. Telekom oznámil predobjednávky na skladací Galaxy Z Flip, ale aj vlajkové lode Galaxy S20, S20+ a S20 Ultra 5G. Túto trojicu nájdeme aj v predobjednávkach Orangeu. Prehľad dostupných verzií a cien nájdeš v priloženej tabuľke. Slúchadlá Samsung Galaxy Buds+ získaš zadarmo pri predobjednávke modelu Galaxy S20+ alebo S20 Ultra 5G do 8. marca.

Zdroj: O2, Telekom, Orange

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú