Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Google spustil vo februári 2018 zaujímavý program s názvom Android Enterprise Recommended (AER), ktorého úlohou je propagácia a odporúčania od samotného Google na smartfóny iných výrobcov, ktoré spĺňajú určité požiadavky. Ako informoval portál GizChina, do zoznamu 189 zariadení sa po novom pridáva aj OnePlus 8.

OnePlus 8 Pro či najnovší OnePlus Nord sa zatiaľ o pridaní do zoznamu AER zariadení nespomínajú. Smartfóny v tomto zozname odporúča samotný Google rôznym spoločnostiam ako vhodné modely pre svojich zamestnancov, pretože ich výrobcovia sa zaviazali, že budú dodržiavať určité štandardy.

Screenshot/OnePlus/YouTube

Medzi nimi sú napríklad minimálne hardvérové požiadavky, ako aj pravidelné bezpečnostné aktualizácie či aktualizácie operačného systému, informuje XDA-developers. OnePlus 8 tak bude dostávať bezpečnostné aktualizácie minimálne po dobu 3 rokov a aktualizácie softvéru po dobu 2 rokov.

Minimálne hardvérové požiadavky sú nastavené pomerne nízko, takže vlajkový OnePlus s nimi nemal najmenší problém. AER zariadenie musí mať aspoň 2 GB operačnej pamäte RAM, 32 GB interné úložisko či výdrž na jedno nabitie minimálne 8 hodín.

Zdroj: GizChina, XDA-developers

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú