Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Posledné mesiace medzi hrami zdarma cez predplatné PS Plus a Xbox Gold jednoznačne vedie Sony. Inak tomu zrejme nebude ani tento mesiac, prvá hra totiž prekonáva celú štvoricu, ktorú Microsoft ponúkol na mesiac jún pre svojich predplatiteľov.

Ako informovalo Sony cez svoj oficiálny PlayStation Twitter účet, prvou hrou zadarmo na mesiac jún bude fantastická strieľačka z prvej osoby Call of Duty: WWII.

Tento „trojáčkový“ titul z roku 2017 si už navyše môžu predplatitelia PS Plus od dnešného dňa stiahnuť a zasiahnuť tak do bojov 2. svetovej vojny.

Ďalšie hry, ktoré budú súčasťou júnového predplatného na PlayStatione, spoločnosť Sony predstaví neskôr tento týždeň. Ako informoval portál EuroGamer, fanúšikovia očakávajú, že ku Call of Duty: WWII by sa mohla pridať exkluzivita pre PlayStation, konkrétne by malo ísť o Spider Man hru, ktorá patrí do známeho Marvel univerza.

Či už sa k hre Call of Duty pridá ďalší skvelý titul, napríklad v podobe Spider Mana, alebo Sony doplní ponuku hier zdarma nejakými slabšími hrami, už teraz môžme povedať, že PS Plus opäť ponúklo viac ako Xbox Gold.

Zdroj: Twitter, EuroGamer

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú