3. kolo FIFA PRO League začalo dohrávkou 2. kola medzi Huhnakom z Entropiqu a SIG Typcim. Favoritom bol v tomto zápase Huhnak, ktorý zatiaľ v súťaži ani raz nezaváhal. Potvrdil to aj v tomto zápase, aj keď prehral v prvom súboji 2:3, v druhom zvíťazil 2:0 a celkovo vyhral 4:3.

Keďže prvý zápas bola dohrávka 2. kola, SIG Typci nastúpil hneď aj do ďalšieho súboja proti Slovan Lumasa2. V prvom zápase sa zrodila remíza 1:1 a v druhom to mladý slovenský hráč rozhodol vo svoj prospech, keď zvíťazil 2:0 a celkovo 3:1 a po prehre v úvodnom kole teraz ťahá 2 zápasy bez prehry.

3. zápas priniesol slovenské derby a to v podobe FCST Alex proti CFTdelay Revymu. Táto hra bola bohatá na góly, keď v prvom zápase Alex zvíťazil 6:2, v druhom zasa Revy 4:2. Celkovo  je však výsledné skóre 8:6 pre Alexa.

Ďalší zápas bol súboj medzi RIIJKOM z Entropiqu a CFTdelay ROMANKKOM. Dvaja kvalitní hráči súperili vo veľmi tesných stretnutiach. V prvom zvíťazil RIIJK pomerom 2:1, v druhom sa zrodila remíza 2:2 a celkovo sa RIIJK tešil z výhry 4:3 a stále si drží svoju neporaziteľnosť.

V predposlednom zápase kola sa stretli SIG FCMARTIN a FCVP.cristy. Cristy v pozícii mierneho favorita bojoval o predĺženie víťaznej šnúry na 3 zápasy. To sa mu aj podarilo po prehre 2:1 v prvom zápase avšak v druhom jednoznačne dominoval a zvíťazil 4:0, celkovo 5:2.

Posledné kolo bolo opäť vystúpením Huhnaka z Entropiqu, keďže prvý zápas bol len dohrávkou predošlého kola, proti ASTN.Doli97. Jasným favoritom bol Huhnak, čo aj potvrdil a to výsledkami 2:2 a 4:0 celkovo 6:2 a je v popredí tabuľky. 4. kolo pokračuje 25.3.2021 zápasom medzi Huhnakom (Entropiq) a Lumasom (Slovan). Live prenos si môžete pozrieť na facebookovej fanpage, Twitch kanáli a sociálnych sieťach mediálnych partnerov. 

Navyše, na víťaza zápasov FIFA PRO League si môžeš navyše aj staviť na Niké – www.nike.sk! Nezabudni, že v Niké môžeš stávkovať bez rizika vďaka vstupnému bonusu 20€. Viac informácií o akcií nájdeš tu. Taktiež môžeš FIFA PRO League sledovať aj na Facebooku a Instagrame. Niké TOP 5 gólov týždňa nájdeš tu.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú