Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Benchmark aplikácia AnTuTu patrí jednoznačne k najznámejším syntetickým testom smartfónov a pravidelne zostavuje rebríček tých najvýkonnejších Androidov. Februárová tabuľka odhaľuje, že v uplynulom mesiaci sa najviac darilo novinke na trhu. Samsung Galaxy S10+ vo verzii s procesorom Exynos 9820 získal 332 850 bodov, čo je najvyššie priemerné skóre zo všetkých. O téme informoval portál Gizmochina.

AnTuTu

AnTuTu zostavovalo rebríček na základe testovania smartfónov od 1. do 28. februára, pričom každý model musel absolvovať minimálne 1000 testov. Samsung v hodnotení zvíťazil celkom výrazne, keď od druhého Honor 20 ho delí takmer 30 000 bodov. Poradie na ďalších priečkach je už o veľa tesnejšie. Druhý a desiaty smartfón v poradí delí menej ako 10 000 bodov.

Samozrejme, postupne budú pribúdať výkonné smartfóny na tie najvyššie priečky, keďže za rohom je ohlasený Xiaomi Black Shark 2. generácie, ktorý údajne prekoná hranicu 400 000 bodov. V rebríčku za marec taktiež uvidíme aj Xiaomi Mi9, ktoré by teoreticky mohlo Samsung zosadiť z trónu. Žiaľ, do februárového zoznamu sa ešte nedostal, no za marec narobí v tabuľke vietor a zosadí z popredných priečok svojich konkurentov.

Zdroj: Gizmochina

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú