Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Očakávania okolo potenciálneho vydania novej generácie iPhonu SE spoločnosťou Apple stále rastú, pričom nedávne úniky naznačujú niektoré zaujímavé funkcie pripravovaného zariadenia, na ktoré upozornil portál Gizmochina. Hoci oficiálne informácie stále chýbajú, úniky z dôveryhodných zdrojov začali objasňovať, ako bude najnovší iPhone SE vyzerať a čo ponúkne.

Jeden takýto únik, od známeho insidera Majina Bu, naznačuje, že dizajn nového iPhonu SE by mohol vychádzať z radu iPhone 16, ktorého uvedenie na trh je naplánované na september. To naznačuje možnú estetickú podobnosť a možno aj niektoré spoločné funkcie medzi týmito dvoma modelmi.

Zaujímavá je najmä zmienka o Dynamic Island v nadchádzajúcom modeli SE, čo môže pomôcť „lacnému“ iPhonu stať sa totálnym predajným hitom. Pokiaľ ide o rozmery, uniknuté vizualizácie budúceho iPhonu SE sa presne zhodujú s rozmermi iPhonu XR – oproti súčasnej generácii teda narastie. To by sa mohlo prejaviť v rozšírenej veľkosti displeja a väčšej kapacite batérie, čo sľubuje lepšiu použiteľnosť a dlhší čas používania.

Správy tiež naznačujú výrazné vylepšenia v kľúčových oblastiach, ako je kapacita batérie, technológia displeja a možnosti fotoaparátu. Povesti poukazujú na značnú batériu s kapacitou 3 279 mAh a rozmerný 6,1-palcový panel OLED spolu s pokročilými funkciami fotoaparátu, ako je 48-megapixelový snímač, a ďalší iPhone SE tak sľubuje ľákavý používateľský zážitok.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú