Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Len nedávno sa na sociálnej sieti Weibo objavila prvá reálna fotografia zadného skleneného panela pripravovanej vlajkovej lode od Huawei. Nový render ukazuje aj možné rozmiestnenie jednotlivých objektívov, informuje Gizmochina. Pripravovaný Huawei Mate 30 Pro môže podľa nového návrhu dostať okrúhly zadný fotoaparát so štvoricou objektívov umiestnených do tvaru písmena „X“.

Hoci je ešte predčasné hovoriť o detailných špecifikáciách tejto vlajkovej lode, nové informácie naznačujú, že výrobca zahodí doterajší štvorcový dizajn zadného fotoaparátu a nahradí ho kruhovým dizajnom. Zatiaľ nie je presne jasné, koľko objektívov a aké rozlíšenie v ňom nájdeme, no nový render odhaľuje ako by takto spracovaný model Mate 30 Pro mohol vyzerať.

Tieto informácie pritom prichádzajú len pár dní po uverejnení reálnej fotografie s kruhovým výrezom v sklenenej stene, ktorá má údajne patriť práve tomuto smartfónu. Odlišné uloženie štvorice objektívov pritom ukázal predošlý návrh portálu Techindeep.com. Leakster Ice Universe však na Twitteri publikoval aj reálne fotografie predného skla, ktoré má taktiež patriť modelu Mate 30 Pro, avšak vrchná časť ostala zamaskovaná. Zatiaľ tak nie je jasné či táto novinka príde s dierou pre predný fotoaparát.

Zdroj: Gizmochina, @UniverseIce/Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú