Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Náročnosť počítačových videohier sa neustále mení. V mnohých prípadoch sa dnes môžeme stretnúť s odporúčanými požiadavkami, ktoré dokáže splniť len výkonný počítač, no v prípade nového Star Wars išlo o skutočne nadštandardné čísla. Titul Star Wars Jedi: Fallen Order odhalil v obchode Origin požiadavky na hardvérové špecifikácie, ktoré prvotne zahŕňali aj obrovskú kapacitu RAM pamäte, informuje PCGamer.

Neskôr sa táto konkrétna požiadavka z neznámych dôvodov upravila a štúdio Electronic Arts (EA) upravilo konfiguráciu počítača s odporúčaným hardvérom pre túto hru. Pôvodných 32 GB RAM tak nahradilo 16 GB RAM. Napriek tomuto zníženiu špecifikácií je hra dostatočne náročná na to, aby potrápila aj výkonné zostavy, informuje TechRadar.

Pokiaľ si teda bude chcieť hráč užiť hru, bude potrebovať minimálne 8 GB RAM, procesor AMD FX-6100 alebo Intel Core i3-3220, grafiku Radeon HD 7750 alebo GeForce GTX 650 a 55 GB voľného miesta. Pri odporúčaných požiadavkách sa potom stretávame so spomínanými 16 GB RAM (pôvodne 32 GB), procesorom Ryzen 7 1700 alebo Intel Core  i7-6700K a grafikou RX Vega 56 alebo GTX 1070. Pripomeňme len, že Star Wars Jedi: Fallen Order bude oficiálne dostupné od 15. novembra.

Zdroj: PCGamer, TechRadar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú