Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spisovateľka a autorka veľmi populárnej série kníh Hunger Games, Suzanne Collins, dnes oznámila novú knihu, ktorej dej sa však bude odohrávať niekoľko desiatok rokov pred už známymi udalosťami.

Ako informuje portál The Verge, príbeh nového románu by sa mal odohrávať asi 64 rokov pred udalosťami z prvej knihy Hunger Games, kde sa z postavy Katniss Everdeenovej začala formovať hrdinka miestneho sveta. Príbeh by sa mal teda odohrávať 10 rokov po vzbure trinástich okrskov proti hlavnému mestu, kedy sa krajina Panem znova začínala stavať na vlastné nohy. Mali by sme teda spoznať príbehy všetkých starších postáv z prvej knihy Hunger Games.

Vydanie knihy je naplánované na 19. mája 2020 a ako informuje portál Polygon, filmové štúdio Lionsgate plánuje natočiť aj filmovú verziu príbehu z tohto obdobia. Dobrou správou je, že štúdio nečaká na samotné vydanie knihy, ale so Suzanne komunikovalo už dávnejšie počas celého procesu písania románu. So spisovateľkou sa im údajne skvele spolupracuje, takže filmová adaptácia je takmer istou záležitosťou.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú