Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V dnešnej dobe plnej streamovacích služieb pozerá klasickú televíziu len málokto. Športové prenosy však zatiaľ na tých najpopulárnejších streamovacích platformách absentujú, no šéf Netflixu, Reed Hastings, povedal, že v budúcnosti by sme sa takéhoto obsahu mohli dočkať, upozornila československá fanúšikovská stránka Netflix na Facebooku.

Ak ale očakávaš, že v priebehu najbližších mesiacov si na Netflixe zapneš F1 alebo zápas niektorej z popredných svetových futbalových či hokejových súťaží, asi ťa sklameme.

Ako píše ScreenRant, v priebehu najbližších pár rokov chce Netflix investovať každý zarobený dolár na produkciu nových seriálov a filmov.

Relácie ako správy, športové prenosy či herné streamy by však podľa slov riaditeľa niekedy v budúcnosti mohli dávať zmysel. V komentároch pod príspevkom na Facebooku k tejto téme používatelia služby neskrývajú svoje nadšenie z nových možností. Väčšina z nich sa dožaduje najmä športových prenosov ako F1, NHL a samozrejme futbalu.

Uvidíme, či dokáže vedenie platformy ignorovať tieto túžby používateľov a či bude skutočne najbližších pár rokov investovať všetky zarobené milióny do filmovej a seriálovej produkcie.

Zdroj: Facebook, ScreenRant

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú