Československá fanúšikovská stránka Netflixu prišla s nie veľmi dobrou správou pre všetkých, ktorí sa aktuálne rozhodujú dať tejto streamovacej platforme šancu a radi by využili možnosť skúšobného mesačného predplatného zadarmo.

Skúšobné predplatné na mesiac zdarma už nie je dostupné pre používateľov v USA, potvrdzuje to aj portál TheVerge. Dá sa však očakávať, že ponuka zmizne aj na ostatných trhoch, vrátane toho slovenského a českého. Ak si zatiaľ túto možnosť nevyužil, máš zrejme posledné chvíle na to si mesiac predplatného zadarmo aktivovať.

Netflix však nedávno predstavil náhradu za mesačné predplatné zdarma, ktorou chce prilákať nových zákazníkov do svojej služby. Aj u nás totiž začal ponúkať niekoľko svojich najpopulárnejších filmov či dokonca niektoré epizódy seriálov bezplatne a dajú sa sledovať aj bez aktívneho predplatného.

Takýmto spôsobom plánuje spoločnosť prilákať nových zákazníkov, a tak sa zdá, že skutočne ide o efektívnejšiu alternatívu, ako mesiac plného prístupu úplne zadarmo. Počet aktívnych predplatiteľov sa v týchto dňoch blíži k hranici 200 miliónov.

Skúšobné účty sa navyše vo veľkom predávali aj na čiernom trhu, kde sa cena za ročný prístup k obsahu pohybovala na úrovní niekoľkých eur, informoval VNexpress. Používateľ po zakúpení takéhoto predplatného jednoducho každý mesiac dostával nové údaje na prihlásenie.

Zdroj: Facebook, TheVerge, VNexpress

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú