Komiksový príbeh od syna Stephena Kinga sa dočkal seriálovej adaptácie, ktorú už čoskoro uvidíme v ponuke najväčšej streamovacej služby. Netflix nám o pár týždňov odhalí toto spracovanie populárnej komiksovej série, ktorej príbeh nadchol už mnohých čitateľov. Tajomstvá a temnota titulu Zámek a klíč zavítajú do tohto streamu, aby odhalili príbeh troch súrodencov po smrti otca, ktorí získali magické kľúče. Na novinku upozornila facebooková stránka Netflix CZ + SK Fans.

Joe Hill vytvoril dokonalý mysteriózny príbeh s dávkou napätia, temnoty a tajomstiev, ktorým bude už aj na Netflixe čeliť trojica súrodencov. Tí sa po smrti otca odsťahujú do rodného domu, kde však narazia na kľúče, po ktorých prahne démonická bytosť, informuje Gizmodo. Magické kľúče im prinášajú nevídané schopnosti a premieňajú realitu.

Skvelá atmosféra nadchne divákov na tomto streame už od 7. februára, kedy vyjde prvá séria tohto príbehu. Ostáva len dúfať, že Netflix týmto seriálovým spracovaním komiksovej predlohy fanúšikov titulu Zámek a klíč nesklame a skutočne im prinesie to, čo od neho očakávajú. Zatiaľ si môžeme vychutnať prvé zábery seriálu v novom traileri.

Zdroj: Netflix CZ + SK Fans, Gizmodo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú