Netflix sa snaží svojim fanúšikom spríjemniť zážitok z pozerania filmov a seriálov každým dňom viac a viac. Skvalitňovanie zážitku nie je na škodu, no ak sa už rozhodneš si niečo pustiť na Netflixe, určite s výberom váhaš. Nová experimentálna funkcionalita, na ktorú upozornila facebooková stránka fanúšikov Netflixu,  toto rozhodovanie uľahčí.

Netflix už čoskoro sprístupni novú funkciu, ktorá skladá rebríčky top 10 najsledovanejších filmov a seriálov v Anglicku a Mexiku. Podľa informácií facebookovej skupiny by Netflix mal túto možnosť sprístupňovať pre celý svet v nasledujúcich dňoch, keďže dve vyššie spomínané krajiny túto možnosť už dlhšie testujú.

Funkcionalita vyjde na všetky zariadenia podporujúce Netflix. Ako môžeme podľa dostupného obrázka vidieť, Netflix bude pravdepodobne tieto rebríčky deliť aj na základe žánru, aby si konečný konzument vedel vybrať to najvhodnejšie pre neho v daný moment.

Kedy sa tieto rebríčky dostanú aj k nám Slovákom, zatiaľ povedať nevieme. Rozhodne však ide o zaujímavú a premyslenú vlastnosť streamovacej služby, vďaka ktorej k sebe pritiahne zase o čosi viac hodín konzumovania obsahu. Ak mimochodom patríš medzi tých, ktorí sa nevedia rozhodnúť pre streamovaciu službu vo všeobecnosti, určite si pozri náš článok, ktorý ti v tom pomôže.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú