Streamovacia služba Netflix v posledných mesiacoch zamerala podstatnú časť svojho vývoja práve aplikácii pre Android, do ktorej pribudlo už množstvo noviniek. Ako píše XDA-developers, aktuálne pripravujú vývojári funkciu, ktorá používateľom umožní počúvať svoje obľúbené tituly aj na pozadí, či dokonca so zhasnutým displejom.

Nakoľko je Netflix platforma, ktorá sa zaoberá streamovaním audiovizuálneho obsahu, čiže seriálov, filmov a rôznych šou, príde ti zrejme funkcia „sledovania“ so zhasnutým displejom ako úplná hlúposť.

Samozrejme pozerať, respektíve iba počúvať nejaký film alebo seriál, kde je obraz veľmi podstatnou časťou, je irelevantné, no pri takých talkshow to vôbec nemusí byť zlý nápad, tie sa totiž mnohokrát dajú počúvať ako podcast.

Ako píše SamaGame, okrem toho, že táto novinka používateľom ušetrí batériu, bude šetriť aj dáta  Náznaky o novej funkcii sa našli v aplikácii Netflix vo verzii 7.79.1. Zatiaľ však vôbec nie je jasné, kedy a či vôbec vývojári túto možnosť uvoľnia, no zaručene sa s touto myšlienkou pohrávajú.

Zdroj: XDA-developers, SamaGame

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú