Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Zaklínač si získal pozornosť miliónov divákov a hráčom taktiež hráčom, aby si za Geralta znova zahrali aj v hre od štúdia CD Projekt Red. V kuloároch sa ale šepká, že by mohla najväčšia streamovacia služba siahnuť po ďalšej hre, ktorú pretaví do nového seriálu. Tentokrát to má byť práve God of War, ktorá sa podľa riaditeľa Coryho Barloga môže stať ďalším námetom pre seriál Netflixu, informuje Gamesradar.

Prednedávnom sa potvrdilo, že už prvá séria Zaklínača sa stala medzi divákmi nesmierne obľúbenou. Pozrelo si ju až 76 miliónov ľudí, informuje Screenrant. Popri tom však vychádzajú na povrch zaujímavé novinky, ktoré hovoria o tom, že podobný potenciál ako seriálový Zaklínač, má aj God of War.

God of War

Práve to naznačuje nedávny tweet Coryho Barloga, ktorý verí, že by nebolo zlým nápadom spraviť seriál aj z tejto hry pre konzolu PS4, informuje Forbes.

Príbeh je pútavý, príšer je dostatok, tak kto vie, možno sa jedného dňa skutočne dočkáme aj takejto správy o pripravovanom seriáli, či dokonca filme. Ako sa pozdáva tebe myšlienka seriálového titulu God of War na Netflixe?

Zdroj: Gamesradar, Screenrant, Forbes

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú