Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spotify je bez pochyby tá najväčšia hudobná streamovacia platforma, ktorá zmenila možnosti počúvania hudby takmer všetkým ľudom na svete. Za svoj obrovský úspech sa teraz dokonca dočká svojho vlastného seriálu z produkcie ďalšieho streamovacieho giganta v oblasti videa, spoločnosti Netflix, informuje Engadget.

Seriál o Spotify by mal rozprávať príbeh, ako sa z malého startupu v priebehu niekoľkých rokov stala svetová firma a jednotka na trhu svojho segmentu. Seriál bude točený na námety knihy Spotify Untold, čo je séria sedemnástich rozhovorov s rôznymi zamestnancami Spotify. Seriálový príbeh sa bude samozrejme točiť aj okolo zakladateľa, Daniela Eka, no v spomínanej knihe sa s ním nenachádza ani jeden rozhovor.

Daniel Ek sa v súčastnosti považuje za jednu z najvplyvnejších osôb v hudobnom priemysle, preto si mnohí myslia, že si poctu v podobe filmu, respektíve seriálu určite zaslúži. Navyše na súčasnej scéne takýchto počinov nie je veľa, spomenúť môžeme napríklad film o Jobsovi či film Sociálna sieť o Markovi Zuckerbergovi.

Zdroj: Engadget, CzechCrunch

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú