Ďalší zo seriálových hitov Netflixu speje do svojho finále. Narcos: Mexico sa ešte túto jeseň dočká tretej série, tá však bude zároveň znamenať rozlúčku s viacerými obľúbenými postavami a mexickými narkobarónmi.

Finále Narcos: Mexico sa na streamovacej službe objaví 5. novembra, posledná séria bude pozostávať z 10-tich epizód. Prvá upútavka naznačuje, že sa v nich posunieme v čase do 90-tych rokov, éry globalizácie a novej vojny medzi roztrieštenými klanmi.

Drogoví bossovia nebudú bojovať iba navzájom, v krajine totiž dôjde k výmene politických autorít, ktoré sú rovnako odhodlané vystaviť drogám stopku a kriminálnikom vyhlasujú otvorenú vojnu.

V nových epizódach uvidíme viaceré známe postavy z predošlých sérií, herca Diega Lunu, predstaviteľa ctižiadostivého narkobaróna Miguela Gallarda, už však medzi nimi budeš hľadať márne.

Netflix zatiaľ nepotvrdil, či bude vo svojej sérii pokračovať aj po skončení  Narcos: Mexico a presunie sa do inej krajiny. Urobil tak už po skončení pôvodného seriálu Narcos, ktorý sa odohrával v Kolumbii a predstavil vzostup k moci i pád jednej z najznámejších zločineckých ikon, Pabla Escobara.

Séria sa neskôr presunula práve do Mexika, kde pokračovala spin-offom Narcos: Mexico. O budúcnosti prípadného pokračovania napovedia aj čísla sledovanosti – Narcos sa doposiaľ vždy tešil veľkej popularite i priaznivým recenziám, štart nového seriálu zo sveta drog preto určite nie je vylúčený.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú