S adaptáciami herných titulov sa v posledných rokoch akoby vrece roztrhlo a jedným z ťahúňov je v tomto smere streamovací gigant Netflix, ktorý plánuje v budúcnosti spracovať mnohé známe herné značky ako Far Cry, Splinter Cell, Gears of War či Horizon Zero Dawn.

Práve posledná menovaná akčná RPG sa mala dočkať svojej seriálovej verzie a Netflix už dokonca stihol oznámiť aj meno showrunnera. Séria však bola podľa najnovších informácií odložená na neurčito, prípadne úplne zrušená ešte predtým, ako sa na nej vôbec začalo pracovať.

Informovala o tom na sociálnej sieti X novinárka z magazínu Rolling Stone Cheyenne Roundtree. Okrem Horizon mal dostať stopku aj originálny seriál Orbital.

Dôvodom zrušenia má byť podľa nej vyšetrovanie obvinení voči Stevovi Blackmannovi, ktorý bol v obidvoch projektoch uvádzaný ako showrunner. Blackmann sa mal podľa dostupných informácií dopustiť šikanovania a toxického správania na pracovisku voči 12 zamestnancom produkčnej spoločnosti Universal Content Productions.

Netflix ani vydavateľ hry spoločnosť Sony Interactive Entertainment sa k celej záležitosti ešte nevyjadrili. Mnohí nadšenci herného titulu dúfajú, že projekt je pozastavený len dočasne, kým sa nenájde nový showrunner.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú