Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Napriek dostupnosti množstva streamovacích služieb mnohí stále uprednostňujú sťahovanie svojich obľúbených filmov, hier či seriálov nelegálnou cestou. Ani tento rok nebol výnimkou a na zozname najsťahovanejších seriálov roka cez torrenty sa ocitlo hneď niekoľko populárnych titulov, informuje TorrentFreak.

Preferencie divákov, ktorí sťahujú pirátske verzie seriálov, sa z roka na rok menia. Trendy sťahovania po dlhé roky ovládali Hry o tróny, ktoré boli dlhodobo najviac sťahovaním seriálom cez torrenty. Tentokrát ich však vystriedal obľúbený sci-fi titul Wandavision, ktorý sa v roku 2021 stal najpopulárnejším seriálom internetových pirátov na BitTorrente.

Zoznam najsťahovanejších seriálových torrentov v tomto roku ovplyvnilo aj viacero exkluzivít z dielne Disney+, ktoré si medzi divákmi vedú veľmi dobre. Vlani prvú priečku obsadil The Mandalorian, ktorý bol ďalším z rady Disney seriálov.

Tohtoročný víťaz najsťahovanejších seriálov cez torrenty tak zožal veľký úspech aj v pirátskej komunite, ktorá jednotlivé diely seriálu stiahla niekoľko miliónkrát. Konkrétne čísla sťahovania ale nie sú známe. Aj druhá priečka v rebríčku patrila ďalšiemu Disney seriálu. Loki v počte torrentových stiahnutí predbehol aj Zaklínača od Netflixu, ktorý v zozname obsadil tretie miesto.

Najsťahovaniejšie seriály na BitTorrent v roku 2021:

  1. Wandavision
  2. Loki
  3. The Witcher
  4. The Falcon and the Winter Soldier
  5. Hawkeye
  6. What if…?
  7. Foundation
  8. Rick and Morty
  9. Arcane
  10. Wheel of Tíme

Napriek veľkej popularite a sledovanosti aj na oficiálnych streamovacích službách sa do rebríčka torrentových stiahnutí za rok 2021 nedostali ani také tituly ako Squid Game či Money Heist.

Zdroj: TorrentFreak

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú