Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Čínske Xiaomi prednedávnom predstavilo novinku Mi CC9 Pro, ktorá je u nás známa pod označením Mi Note 10 a prináša špičkovú výbavu zahŕňajúcu aj jedinečný 108 MPx fotoaparát. Testovanie DxOMark prinieslo výsledky, ktoré potvrdili, že sa tento model zaradil na vrchol rebríčka medzi nie najlepšie fotosmartfóny, informuje GSMArena. Xiaomi Mi Note 10 sa pri celkovom priemernom skóre v tomto teste vyrovnalo Huawei Mate 30 a zároveň porazilo prémiový iPhone 11 Pro za omnoho vyššiu cenu.

Apple tento rok zapracoval na kvalite fotoaparátov nových iPhonov a prémiovým „Pro“ modelom dodal trojitý fotoaparát so skvelými možnosťami. Výrazne tak zvýšil kvalitu vytváraných záberov a testovanie DxOMark udelilo iPhonu 11 Pro a 11 Pro Max priemerné skóre 117 bodov. Týmto sa táto novinka zaradila na 3. miesto v rebríčku a rovnaké hodnotenie zdieľa aj so Samsungom Galaxy Note 10+.

Nad ním sa však ocitlo nové Xiaomi Mi Note 10 (Mi CC9 Pro), ktoré svojho rivala z USA prekonalo o celé 4 body. So svojim 108 MPx fotoaparátom tak ponúka kvality skoro ako Huawei Mate 30 Pro, za ktorým mierne zaostáva v kvalite fotografií, no prebieha ho o 2 body v oblasti videa.

Zdroj: GSMArena, DxOMark 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú