Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Len prednedávnom kompetentní zakročili proti nelegálnemu šíreniu filmov a seriálov na internete, keď zrušili niekoľko najväčších serverov, z ktorých ťažili aj slovenské filmové weby. Piráti si však vždy nájdu novú cestu a sťahovanie cez torrenty je naďalej jedným z obľúbených spôsobov, ako prísť zadarmo k obľúbenému obsahu. Internetoví piráti si teraz vybrali za cieľ nový Disney seriál The Mandalorian, ktorý si cez torrenty stiahlo za pár dní obrovské množstvo ľudí, informuje Vice.

Premiéra nového seriálu The Mandalorian bola v deň spustenia novej streamovacej služby Disney+, teda 12. novembra. Zatiaľ čo si ho predplatitelia nového streamu môžu pozrieť legálne spolu s ďalším obsahom za poplatok 6,99 dolárov mesačne s možnosťou využitia 7-dňovej skúšobnej lehoty, iní si novinku radšej nelegálne stiahnu z internetu.

Znova sa tak ukázalo, že napriek zákazom a rušeniu serverov sa internetoví piráti nevzdávajú. Novinka zo streamu Disney+ sa tak môže stať najviac sťahovaným seriálom roku 2019. The Madalorian má na torrentoch tisícky seederov, ktorí seriál zdieľajú s ostatnými, informuje Wired. Ľudia tak aj v dobe streamovacích služieb hľadajú alternatívy, pri ktorých nemusia platiť za každú aplikáciu osobitne.

Zdroj: Wired, Vice

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú