Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najväčší seriálový hit Amazonu The Boys sa už čoskoro predstaví v horúco očakávanej tretej sérii. Tá konečne dostala prvý plnohodnotný trailer, v ktorom nechýba čierny humor, noví superhrdinovia a tiež hromada krvi.

Tretia sezóna The Boys na Prime Video štartuje už 3. júna a bude sa na čo pozerať. Najsilnejší superhrdina na Zemi Homelander stráca duševné zdravie aj pôdu pod nohami a stáva sa z neho časovaná bomba.

Katastrofe je opäť pripravený zabrániť tím okolo Butchera a Hughieho, ktorí sa po udalostiach druhej sezóny vrátili k normálnemu životu. Alebo že by nie? Billy Butcher totiž v upútavke vďaka zázračnej pilulke získava superhrdinské schopnosti, ktoré z neho robia nekompromisného zabijaka.

Trailer odhaľuje aj príchod novej hereckej posily v podobe amerického umelca Jensena Acklesa, ktorý v novej sezóne stvárni superhrdinu Soldier Boya. Na ktorú stranu v konflikte sa Soldier Boy prikloní zatiaľ nevieme. Tvorcovia dej prichádzajúcich epizód zatiaľ držia v tajnosti, isté je, že o čierny humor, sex a zvrátenú zábavu opäť nebude núdza.

Tretia séria The Boys na Prime Video zďaleka nebude poslednou. Streamovacia služba už dala zelenú minimálne jednej ďalšej sezóne a okrem toho pracuje aj na viacerých spin-offoch. Jeden z nich sa zameria na nových dospievajúcich superhrdinov, ktorých si vychováva megakorporácia Vought.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú