Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Epic Games Store priťahuje v poslednej dobe pozornosť najmä pre výhodné ponuky hier, pričom momentálne môžeš z obchodu zadarmo získať napríklad aj GTA V. Podľa najnovších informácií však obchod začína zavádzať aj čiastočné vrátenie peňazí pre hry, ktoré si ich majitelia kúpili tesne pred zľavou.

Spoluzakladateľ herného štúdia Studio Mayday, Joshua Boggs, sa nedávno na Twitteri podelil o svoj zážitok s čiastočným vrátením peňazí na Epic Games Store. Boggs síce neodhalil, o akú hru alebo čiastku sa jednalo, ale pravdepodobne išlo o nákup ešte pred začiatkom prebiehajúceho výpredaja Epic Mega, píše Game Rant.

Epic mu po uvedení výpredajovej ceny titulu, ktorý si Boggs zakúpil, pravdepodobne poskytol vrátenie čiastky, ktorú za hru tesným zmeškaním zľavy preplatil. Presné podrobnosti, ako napríklad to, do akej doby od zakúpenia bude čiastočná refundácia poskytnutá, zatiaľ nie sú známe.

Nie je tiež jasné, či sa jedná iba o špeciálnu ponuku dostupnú iba počas veľkých výpredajov ako Epic Mega, alebo či sa bude vrátenie vzťahovať na všetky zľavy. Bez ohľadu na to, v akom rozsahu bude obchod túto službu ponúkať, ide rozhodne o krok správnym smerom, ktorý poteší množstvo hráčov.

Zdroj: Twitter/@jboggsie, Game Rant 

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú