Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spor medzi Apple a vývojárskym štúdiom Epic Games si už zrejme zachytil. Výsledkom konfliktu je, že Apple stiahol z App Store najpopulárnejšiu hru Fortnite. Tento ťah však vyústil k ďalšej bizarnosti, ako píše MacRumors, na známom portáli eBay sa začali objavovať na predaj iPhony s nainštalovanou hrou.

Ľudia sú často ochotní zaplatiť nemalé peniaze za niečo, čo naozaj veľmi chcú. Či to však platí aj o mobilnej hre, to je už otázne. Niektorí predajcovia na eBay to predsa len skúšajú a predávajú svoje použité iPhony, na ktorých majú nainštalovaný jeden z najväčších fenoménov poslednej doby.

eBay/Screenshot

Ako píše AppleInsider, v niektorých prípadoch sa ceny za takéto zariadenie šplhajú do závratných výšok. Azda najviac si za svoje zariadenie pýta majiteľ iPhonu X, ktorý zaň chce rovných 10 000 dolárov, čiže približne 8500 €.

Našiel sa tiež iPhone 8 Plus s nainštalovaným Fortnite, ktorý má dokonca deväť prihodení do aukcie a jeho aktuálna cena je 5000 dolárov. V tomto prípade sa však s najväčšou pravdepodobnosťou jedná o falošné prihodenia.

Zdroj: MacRumors, AppleInsider

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú