Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Portál CNN informoval o veľmi kurióznom jave nad letiskom v Los Angeles. Posádka čínskych aeroliniek videla po boku svojho lietadla muža v lietajúcom obleku, ktorý sa po oblohe preháňal vo výške viac ako 1800 metrov.

Neidentifikovateľný objekt preháňajúci sa po oblohe nad letiskom v LA potvrdil aj Federálny úrad pre letectvo v USA. Muža na vlastné oči videla posádka čínskych aeroliniek, ktorá pilotovala lietadlo Boeing 777 letiaci z Taipei, informoval portál PopularMechanics.

Posádka nahlásila lietajúci objekt riadiacej veži o 13:45 miestneho času, pričom zo zverejnenej komunikácie je vidieť, že veža si ešte preverovala, či sa náhodou nejedná o bezpilotné lietadlo. Posádka však bez mihnutia oka potvrdila, že ide naozaj o muža v lietajúcom obleku.

Riadiaca veža následne upozornila na muža v jetpacku ďalšie lietadlo, ktoré sa nachádzalo pár kilometrov od neho. Jedná sa už o druhý prípad, kedy v okolí letiska v LA spozorovali muža s jetpackom.

Prvý takýto prípad sa udial ešte 1. septembra, vtedy však muž lietal vo výške 900 metrov a prelietaval iba 27 metrov od lietadla, ktoré ho spozorovalo. Je veľmi pravdepodobné, že v oboch prípadoch sa jedná o rovnakú osobu.

Zdroj: CNN, PopularMechanics

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú