Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V spojení s novou konzolou PlayStation 5 prichádza z Taiwanu jeden veľmi bizarný a vtipný príbeh. Chlapík, ktorého sa táto situácia týka, však príliš nadšený nebude. Svoju manželku sa totiž snažil presvedčiť, že jeho nová konzola PS5 je čistička vzduchu. Na tému upozornil portál TheGamer.

Muži vedia byť veľmi vynaliezaví v prípade, že si chcú niečo nové kúpiť, no zároveň to chcú nejakým spôsobom utajiť pred svojou ženou či priateľkou. Chlapíkovi z Taiwanu prišlo ako dobrý nápad svojej žene povedať, že nová konzola PS5, ktorú si kúpil, je iba obyčajná čistička vzduchu.

Mužovi celkom padlo vhod, že konzola od Sony sa dokonca na niektoré čističky vzduchu náramne podobá, PS5 si teda objednal a aspoň na chvíľu mohol prežívať pocit šťastia. Jeho manželka totiž prišla na to, že o žiadnu čističku vzduchu nejde.

Konzolu bol teda nútený predať. O celom príbehu informoval ďalší muž, ktorý od nešťastníka PS5 kúpil, píše portál Complex. Ten zavolal na inzerát, no telefón mu dvihla prísna manželka, ktorá mu celú situáciu a dôvod predaja opísala.

Zdroj: TheGamer, Complex

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú