Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Elon Musk potvrdil že užíva predpísaný ketamín, aby rozptýlil negatívne myšlienky, čo prináša prospech investorom Tesly. Vyhlásil to počas rozhovoru zverejneného v pondelok. TASR informuje na základe správy agentúry AFP.

„Ketamín je užitočný, pretože pomáha rozptýliť negatívne myšlienky,“ uviedol Musk. Potvrdil užívanie anestetika zvyčajne používaného na tlmenie bolesti a liečbu depresie. Ketamín sa však vo veľkom zneužíva ako droga s potenciálne nebezpečnými až smrteľnými následkami intoxikácie.

V amerických médiách sa preto objavili informácie, že Muskovo užívanie drog znepokojuje investorov. Technologický vizionár sa obavy v rozhovore pokúsil rozptýliť. „Minulý rok sme mali najpredávanejšie auto na svete. Ak sa na to pozriem z pohľadu investorov, tak ak niečo beriem, zrejme by som to mal brať aj naďalej,“ vyhlásil. Zároveň poprel, že by trpel vážnou depresiou a tvrdí, že ketamín neužíva nadmerne, ale iba občas malé množstvá na rozptýlenie negativity.

Počas rozhovoru hovoril aj o stretnutí s republikánskym prezidentským kandidátom Donaldom Trumpom, priamo mu však nevyjadril podporu. Odkláňa sa od súčasného prezidenta Joea Bidena, ale to podľa jeho slov automaticky neznamená, že podporuje Trumpa.

Musk v piatok na sociálnej platforme X vyzval Američanov, aby v novembri volili republikánov s „červenou vlnou“, inak je podľa neho Amerika stratená.

„Predstavte si, ako sa toto ďalšie štyri roky zhoršuje,“ reagoval Musk na tvrdenie, že USA podliehajú tlaku ilegálnej migrácie. Ide o jednu z hlavných tém prejavov Donalda Trumpa.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú