Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Odkedy je možnosť predobjednať si novinku Motorola Razr, spoločnosť vydala celý rad videí, ktoré prezentujú a vysvetľujú, ako narábať s novým sklápateľným smartfónom. Ako informuje Engadget, jedným z nich je aj „Caring for Razr“, ktoré upozorňuje vlastníkov smartfónu, aby udržiavali obrazovku v suchu, vyhli sa ochranným sklíčkam, kontaktu s ostrými predmetmi a zatvorením telefónu skôr, ako ho odložia.

Znovuzrodený sklápateľný model Motorola Razr bol jednou z najočakávanejších noviniek v oblasti smartfónov v roku 2019. Dopyt po ňom však bol vyšší, ako spoločnosť očakávala, a tak sa spustenie predobjednávaky presunulo z decembra 2019 až na január tohto roka, píše portál The Verge. Dnes už je možné si smartfón predobjednať na stránke operátora Verizon za 1499,99 dolárov.

Väčšina používateľov je zvyknutá ihneď po zakúpení nalepiť na displej ochranné sklíčko, prípadne fóliu, no v prípade Motorola Razr ho výrobca vôbec neodporúča. Nie je ale ani potrebné, keďže na obrazovku je od výroby nanesený ochranný náter. Nepredpokladaj však, že smartfón bude mať dokonale plochý displej. Hrbole a hrče sú pri tomto type smartfónov úplne normálne. Ako už bolo spomenuté, predtým, ako Motorolu Razr odložíš do vrecka alebo kdekoľvek inde, mal by byť vždy v zatvorenom stave.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú