Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Najnovší titul z dielne štúdia NetherRealm Studios dostane o pár dní nové rozšírenie „Kombat Pack“, ktoré do hry prinesie okrem iného aj postavu Arnieho Schwarzeneggera. Legenda filmov o terminátorovi bude stvárnená aj ako avatar v Mortal Kombat 11, ktorý bude bojovať proti ostatným postavám v tejto brutálnej hre, informuje PlayStation vo svojom blogu.

Ukážku a gameplay s novým avatarom Arnolda Schwarzeneggera zverejnilo PlayStation len pred pár hodinami. Kombat Pack pritom dostanú hráči už 8. októbra, a tí, ktorí ho nevlastnia, budú musieť počkať o týždeň dlhšie. Terminátor T-800 z filmu Terminator: Dark Fate je ďalšou skvelou novinkou, ktorá obohatí hru o nového avatara s niekoľkými druhmi oblečenia.

Okrem toho však tím z NetherRealm Studios vylepšil hru, aby ponúkla ešte lepšie súboje a a fatality zakončenia. Mortal Kombat 11 bude navyše dostupný zadarmo na vyskúšanie pre hráčov na PS4 od 11. do 14. októbra, kedy môže každý okúsiť všetky herné režimy, Story mód, ale aj niekoľko postáv z práve spomínaného Kombat Packu.

Zdroj: PlayStation

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú