Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Xiaomi len pred pár dňami oficiálne oznámilo prvé detaily ohľadom novej nadstavby MIUI 12. Okrem toho, že bude postavená na Androide 11, Xiaomi opäť o čosi viac zjednotí celé používateľské prostredie, informuje Gizchina.

Jednou z noviniek, ktoré dnes oznámilo Xiaomi, má byť zjednotenie systému, ktoré sa týka načítacej animácie v aplikáciách Xiaomi, ale aj fontu systému, ktorý sa po novom bude prenášať aj do stavového riadku.

Používatelia sa totiž sťažovali, že rôzne aplikácie majú rôzne načítacie animácie. Animácia načítania tak bude úplne nová a rovnaká pri všetkých Xiaomi aplikáciách. Pri zmene fontu systému sa bude po novom táto zmena týkať aj číslic a nastavený font sa prenesie aj na stavový riadok, ktorý mal v starších verziách font nezávislý od toho systémového.

Okrem toho by mal prísť vylepšený tmavý režim systému či lepšia podpora aplikácií na displejoch s pomerom 16:9. Nové MIUI 12 by podľa Adimorahblog malo dostať minimálne 40 Xiaomi a Redmi zariadení, ako prvé však určite prídu na rad najnovšie vlajkové lode a ostatné zariadenia budú nasledovať v ďalších vlnách.

Zdroj: Gizchina, Adimorahblog

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú