Najnovšia verzia nadstavby pre Xiaomi smartfóny je už oficiálne dostupná v českej a slovenskej lokalizácii až pre 26 zariadení Xiaomi. O tejto skvelej správe informovala oficiálna česko-slovenská Xiaomi komunita na ich facebookovom profile.

Aktualizáciu na najnovšiu verziu MIUI 12 v československej lokalizácii je možné zatiaľ nahrať iba manuálne. Celý postup, ako aj všetky potrebné súbory na aktualizáciu, sa nachádzajú na československom fóre, ktoré sa zaoberá nadstavbou MIUI a už roky patrí medzi legendy vo svojom obore.

Oproti globálnej verzii vykonali developeri v MIUI 12 niekoľko zmien, celý zoznam sa rovnako nachádza na fóre MIUI. Úplne všetky novinky a inovácie v MIUI 12 sme spísali v tomto článku.

Aktualizácia je dostupná pre Xiaomi Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 9, Mi 9SE, Mi Note 10/Mi 9CC Pro, Mi 9 Lite/Mi 9CC, Mi 8, Mi 8SE, Mi 8 Explorer, Mi 8 Pro, Mi 8 Lite, Mi 6, Mi 6X, Mi Mix 3, Mi Mix 2S, Mi Mix 2, Mi Note 3, Mi Max 3, Mi 9T/Redmi K20 a Pro verzie, Redmi K30/K30 5G, Redmi Note 7/7 Pro a Redmi Note 5 Global.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú