Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Rovnaký prešľap spravil gigant aj v októbri. Vtedy taktiež rozoslal počítačom s Windows 10 vybavených funkciou Autopilot zlú aktualizáciu, ktorú v zápätí po odhalení chyby stiahol. Tento scenár sa zopakoval aj 10. decembra, kedy Microsoft opäť sprístupnil update pre Windows 10 s Autopilotom označený ako KB4532441 pre všetkých používateľov, informuje Windows Latest.

Autopilot je funkcia určená pre organizácie, ktorým pomáha ľahšie riadiť svoje počítače. Microsoft pre Windows 10 s touto možnosťou znova vydal update, ktorý bol však rozoslaný aj bežným verziám systému, vrátane Windows 10 Home. Aktualizácia sa ukázala používateľom v nastaveniach a je dostupná opakovane aj po úspešnej inštalácii.

Zobraziť celú galériu (0)
Windows Love/YouTube

Spoločnosť si už svoju chybu znova uvedomila a update mala stiahnuť, informoval TechRadar. Microsoft sa snažil vo svojom vyjadrení používateľov upokojiť, že aj keď si stiahli túto aktualizáciu, nebude mať na fungovanie ich bežnej verzie Windowsu 10 žiaden negatívny dopad. Navyše je možné update odinštalovať.

Zdroj: Windows Latest, TechRadar

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú