Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Windows Terminal je nový, mocný nástroj Microsoftu, pomocou ktorého dokážeš robiť so svojim počítačom v podstate čokoľvek. Microsoft sa rozhodol tento nástroj vylepšiť a oživiť jeho vzhľad, ktorým ťa vráti späť do čias CRT monitorov, informuje TheVerge.

Nová aktualizácia, ktorá má pre všetkých používateľov prísť už 14. januára, umožní v aplikácii Windows Terminal zapnúť retro efekt. Ten umožní zobrazovať ikonické „čiary“ známe z CRT monitorov. Terminal je celkom nový nástroj od Microsoftu, ktorý spoločnosť predstavila len minulý rok, informuje portál PCmag.

Dá sa stiahnuť z Obchodu Microsoft, no zatiaľ sa stále nejedná o finálnu verziu. Gigant nástroj stále vylepšuje a pridáva nové funkcie, finálna verzia v1.0 by mala byť dostupná niekedy v apríli tohto roka.

Okrem nového vzhľadu prichádza aj funkcia lepšieho vyhľadávania textu či úprava veľkosti jednotlivých kariet v aplikácii, ktoré si tak budeš môcť lepšie rozložiť na pracovnú plochu. Rovnako bude pridaná aj možnosť prednastaviť si rôzne profily, ktoré sa zapnú po stlačení nastavených kláves.

Zdroj: TheVerge, PCmag

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú