Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft v rámci poslednej aktualizácie spravil viacero vylepšení v kancelárskom balíku Office. Okrem bezpečnostných opráv bolo pridaných niekoľko nových obrázkov, ktorými možno vylepšiť vytvárané dokumenty. Novinky sú dostupné vo verzii 2004 (12730.20024).

Tieto obrázky a ďalšie ikony sú dostupné v knižnici, pričom ich používanie nie je nijakým spôsobom obmedzené. O tom, že rozhodne nejde o zanedbateľnú novinku, svedčí nakoniec aj fakt, že nových obrázkov je až okolo 8000.

Okrem toho bude možné vytvoriť súkromnú kópiu dokumentu, ktorá bude slúžiť na vkladanie svojich poznámok či úprav bez toho, aby si sa musel báť, že zasiahneš do pôvodného dokumentu.

 

Zobraziť celú galériu (0)
Printscreen/Microsoft

Vylepšením prešiel aj PowerPoint, ktorý po novom obsahuje možnosť editácie počas prezentácie. Túto funkciu je možné najskôr zapnúť, pričom bude umožňovať editáciu dokumentu počas prezentácie bez toho, aby si sa musel vracať do editačného rozhrania.

V programe Excel bolo opravených až 5 chýb a 4 chyby v Outlooku. Novinky dostal aj program Access či spomínaný Outlook, v ktorom bude možné odosielať obrázky vo vyššom rozlíšení.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú