Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Microsoft 8. októbra vypustil kumulatívnu aktualizáciu KB4517389, ktorá vyriešila problém s nefunkčnými tlačiarňami spôsobený predchádzajúcou aktualizáciou. Niektorí používatelia však hlásili aj problém s ponukou Štart, ktorý naďalej pretrváva.

Portál Techradar píše, že niekoľko používateľov sa stále sťažuje na nefunkčné menu Štart vo svojich počítačoch. Problém nastal už pri predchádzajúcej aktualizácii a posledná aktualizácia z utorku tohto týždňa ho vôbec neopravila. Po otvorení ponuky Štart niektorým používateľom vyskočí hlásenie o kritickej chybe, iným zasa vyhľadávanie nenájde žiadne výsledky. V oboch prípadoch sa jedná o dôležité funkcionality Windowsu, bez ktorých sa pracuje len veľmi ťažko.

Zobraziť celú galériu (0)
Windows Love/YouTube

Microsoft už preveruje všetky hlásenia ohľadom tejto chyby, no tvrdí, že počet postihnutých používateľov je veľmi nízky. To pre nich môže znamenať jediné – riešením problému sa Microsoft zrejme nebude veľmi ponáhľať.

Ako píše portál WindowsLatest, problémy s kumulatívnymi aktualizáciami Windowsu sa ťahajú už od septembra, kedy mali po aktualizácii problém hráči so slabším zvukom v niektorých hrách, nasledoval problém s tlačiarňami a teraz je na rade ponuka Štart.

Zdroj: TechRadar, WidnowsLatest

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú