Len pred pár dňami prišli na svet nové iPhony a ešte pred nimi stihol svoju novú vlajkovú loď predstaviť aj kórejský Samsung. Jeho spolupráca s Microsoftom je všetkým dobre známa a práve to chce teraz využiť aj pri podpore predaja svojej Note 10-ky. V kamennom obchode Microsoft zákazníkom ponúka bonus za ich starý smartfón pri kúpe nového Galaxy Note 10 alebo Note 10+, informuje The Verge.

Nanešťastie táto ponuka neplatí pre zákazníkov na Slovensku, kde sa oficiálny obchod Microsoftu nenachádza. V zahraničí však spoločnosť dáva zákazníkom možnosť vymeniť ich doterajší smartfón s Androidom alebo iOS za nový Samsung Galaxy Note 10 alebo Note 10+, pričom získajú bonus vo výške maximálne 590 €. Takúto sumu môžu využiť pri nákupe výmenou svojho iPhonu X, XS alebo XS Max či Samsungu Galaxy S10, Note 9 alebo Google Pixel 3.

Týmto spôsobom tak chce Microsoft podporiť predaje novej vlajkovej lode z Kórei, ktorú môžu záujemcovia v zahraničí kúpiť omnoho výhodnejšie, informuje Windows Central. Výška bonusu však závisí od samotného smartfónu, no akciu nie je možné uplatniť online, ale iba v kamenných pobočkách Microsoftu. Celý zoznam zariadení je dostupný na tomto odkaze.

Zdroj: The Verge, Windows Central

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú