Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Pri predstavení smartfónu Samsung Galaxy Note 10 bolo oznámené aj partnerstvo so spoločnosťou Microsoft, ktorá priniesla do smartfónu viaceré funkcie a umožňuje tak plnohodnotné prepojenie smartfónu a počítača so systémom Windows 10. Vďaka tomu mohli majitelia zrkadliť svoju obrazovku smartfónu na počítač, vytáčať hovory a mnoho ďalších funkcií. 

Microsoft tieto možnosti prisľúbil do konca roka aj pre ostatné zariadenia. No kým na konferencii bližšie nešpecifikoval presný dátum vydania, portál Zdnet upozorňuje na to, že už je možné testovať beta verziu aplikácie Your Phone, ktorá táto možnosti obsahuje. Konkrétne ide o verziu v1.19082.1006.0 a prístup k nej majú len účastníci Insider programu, kde sa testujú novinky v systéme Windows 10.

Používateľ @4j17h potvrdil, že funkcia vytáčania hovorov funguje bez problémov a je ju možné aktivovať priamo v nastaveniach. No keď si všimneš, v ponuke na ľavej strane je k dispozícii funkcia Phone Screen. Síce to nie je novinka a bola dostupná už skôr, no bola stále vo vývoji a zdá sa, že už nič nebráni tomu, aby sa plnohodnotná aplikácia dostala von. 

Zdroj: Zdnet, Twitter

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú