Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Postapokalyptická strieľačka Metro Exodus sa konečne dočkala svojho vydania aj na platforme Steam a hráčov okamžite láka na kúpu vynikajúcou, až 40 percentnou zľavou na základnú hru, informuje portál PCgamer.

Píše sa rok 2036, zhruba 25 rokov po jadrovej vojne na Zemi zostalo ešte pár ľudí, ktorí sa ukrývajú v troskách Moskovského metra. Teraz ale musí skupina preživších opustiť tento „bezpečný“ úkryt a vyjsť na povrch, kde budú na ceste za novým domovom bojovať s množstvom zmutovaných príšer.

To je v skratke príbeh titulu od herného štúdia 4A Games. Presne po roku od vydania sa hra konečne dostáva aj na platformu Steam. Doteraz bolo totižto Metro Exodus exkluzivitou služby Epic Games Store.

Steam/Screenshot

Hráči preferujúci službu Steam si tak môžu Metro Exodus konečne zakúpiť a do 18. februára navyše využiť exkluzívnu, až 40 % zľavu. Hra ťa tak so zľavou vyjde na 24 €.

Ak by si si chcel rozšíriť svoju zbierku hier o celú kolekciu Metro, môžeš si tiežkúpiť Metro Franchise Bundle, ktoré je v 52 % zľave. Okrem najnovšieho Metro Exodus v ňom získaš aj staršie Metro 2033 a Metro Last Light.

Zdroj: PCgamer, Steam

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú