Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Facebook má v pláne zjednotiť všetky svoje aplikácie, ktoré prinesú ešte lepší používateľský zážitok. V rámci novej stratégie bol teraz Messenger vylepšený o novinku, ktorú mnohí poznajú najmä zo skupinových konverzácií v aplikácii WhatsApp.

Túto „novinku“ spustil Facebook pre všetkých používateľov, ktorí odteraz môžu pri četovaní odpovedať na vybrané správy omnoho prehľadnejšie, čo si ako prvý všimol portál Venturebeat. Najviac ju však zrejme využijeme v skupinových konverzáciách, kde je možné odpísať na konkrétnu správu pomocou jediného tlačidla, informoval 9to5Google. To sa zobrazí po dlhom podržaní prsta na správe. Pomocou citovanej odpovede a priloženej rýchlej odpovede (napríklad dopredu si nastavíš text odpovede, ako „OK“ či „hneď prídem“), bude pri písaní v skupine oveľa jednoduchšie vidieť, komu je odoslaný text určený.

S touto možnosťou sa doteraz mohli stretávať aj používatelia aplikácie WhatsApp, ktorá taktiež patrí Facebooku a ten sa ju rozhodol priniesť do ďalšieho svojho titulu. Postupnými zmenami však chce spoločnosť docieliť, aby boli jej sociálne siete prepojené. Následne tak budú môcť používatelia Instagramu, WhatsApp a Messengera medzi sebou komunikovať omnoho jednoduchšie než kedykoľvek predtým, informoval The Verge. Nová možnosť odpovedania na správy sa aktuálne šíri do Messengera pre Android, ale aj iOS.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú