Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Spoločnosť Disney sa pripravuje na spustenie vlastnej streamovacej služby, no popri tom má jej CEO pochybnosti o množstve Star Wars filmov, ktoré za posledný čas vyšli. Už čoskoro sa pritom dočkáme ďalšieho pokračovania Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker. Bob Iger si myslí, že Disney vyprodukoval v uplynulých rokoch príliš veľa Star Wars filmov, no vo výsledku sa dočkáme ďalšieho pokračovania tejto franšízy, informuje TechRadar.

To, že s ničím to netreba preháňať, môžu pre mnohých divákov predstavovať filmy a seriály, ktoré dostali viac častí a sérií, ako by bolo vhodné. Podobným spôsobom vníma Bob Iger filmy Star Wars z produkcie Disney, ktorých podľa jeho vyjadrení v rozhovore pre BBC Radio 4 vyšlo za krátky čas príliš veľa. On sám vníma tieto filmy ako niečo špeciálne, informuje Gizmodo.

V tomto prípade tak môže platiť, že menej je niekedy viac. Napriek týmto tvrdeniam výkonného riaditeľa Disney sa spoločnosť chystá vesmír Star Wars ešte rozšíriť. S príchodom služby Disney+ sa totiž dočkáme seriálu The Mandalorian a neskôr sa aj animovaného seriálu Star Wars: Rebels.

Zdroj: TechRadar, Gizmodo

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú