Steam si pripravil akciu pre milovníkov závodných hier, medzi ktorými nájdeme mnoho skvelých titulov, no za jeden z nich teraz hráči vôbec nemusia platiť. Akcia totiž znížila cenu za Dirt Rally o 100 % a zadarmo si ju môže stiahnuť každý, avšak ponuka je časovo obmedzená, informuje PC Gamer.

Dirt Rally z roku 2015 ponúka hráčom množstvo skvelých závodných tratí a legendárnych rally áut. Tento titul teraz môže každý hráč získať na Steame úplne zdarma, pokiaľ si ho stiahne a aktivuje do 16. septembra do 10:00. Ponuka je síce časovo obmedzená, no stiahnutá hra ostane hráčovi už natrvalo a nebude tak obmedzený hraním iba počas niekoľkých dní.

Táto hra navyše podporuje aj virtuálny set Oculus VR pre ešte dokonalejší zážitok z hrania. Hoci ide o 4-ročnú hru, stále má hráčom čo ponúknuť a pri takejto jedinečnej akcii nemá hráč čo stratiť. Dirt Rally si stačí jednoducho stiahnuť priamo na Steame.

Zľavy sa však dočkala aj tohtoročná verzia Dirt Rally 2.0, ktorá je lacnejšia o 60 % a z pôvodných 55 € si ju hráči môžu zakúpiť do zajtra za akciových 22 €.

Zdroj: PC Gamer, Steam

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú