Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Nová verzia nadstavby One UI 3.0 od Samsungu, ktorá je postavená na Androide 11, príde na minuloročné vlajkové lode kórejského výrobcu o niečo neskôr. Pri testovaní beta verzie na domácom trhu hlásili používatelia vysokú spotrebu batérie, ktorú navyše sprevádzali neočakávané pády aplikácií, informuje portál AndroidAuthority.

Práve z tohto dôvodu má prísť stabilná verzia One UI 3.0 s Androidom 11 o niečo neskôr, než Samsung pôvodne plánoval. O koľko sa ale aktualizácia oneskorí, zatiaľ výrobca neoznámil. Na bližšie informácie ohľadom týchto problémov bol skúpy, no na odstránení tejto chyby už údajne začal pracovať.

Okrem dvoch vlajkových modelov z minulého roka tento problém postihol aj Galaxy Z Flip a Galaxy Z Fold 2, informuje AndroidCentral. Nová verzia nadstavby má priniesť niekoľko dôležitých vylepšení, ako napríklad zvýšenie výkonu webového prehliadača, zlepšenie v oblasti fotoaparátov či novinky na uzamykacej obrazovke.

Napriek tomu, že plány o aktualizácii starších vlajkových lodí už spoločnosť Samsung odhalila, doposiaľ sa neobjavili žiadne informácie o tom, kedy príde nová verzia One UI pre najpopulárnejší Samsung smartfón tohto roka, model Galaxy S20 FE.

Zdroj: AndroidAuthority, AndroidCentral

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú