Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Herná séria Need for Speed je už kultovou záležitosťou, niet fanúšika závodných hier, ktorý by niektorý z mnohých dielov série niekedy nehral. Fanúšikovia sa tentoraz rozhodli prerobiť trailer k najnovšiemu NFS Heat. Ako upozornil portál AutoEvolution, nejde však o žiaden „virtuálny“ počin, trailer pozostáva z reálnych kamerových záberov a musíme uznať, že vyzerá fantasticky.

Takmer 30-ročná história série Need for Speed skutočne napovedá, že sa jedná o legendu. Zrejme niet hráča, ktorý by nehral aspoň jeden z diel tejto série, no a pre fanúšikov závodných hier bolo povinnosťou prejsť každý jeden. O tom, aký veľký fanúšik tejto série si a ako dobre ju poznáš, sa môžeš presvedčiť aj v našom kvíze.

Obrovskými fanúšikmi bude aj skupina nadšencov, ktorá sa postarala o natočenie traileru k najnovšiemu počinu Need for Speed Heat. Video sa objavilo na kanáli jopby, zvuková stopa je ponechaná z pôvodného animovaného traileru a vymenené boli len zábery. Pre porovnanie, nižšie máš aj video s originálnym trailerom. No schválne, ktorý z nich sa ti páči viac?

Zdroj: AutoEvolution, YouTube

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú