Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

V septembri uplynie presne 25 rokov od premiéry seriálu, ktorý poznajú mnohé generácie. Šesticu legendárnych hercov však pri tejto príležitosti uvidia znova pri premietaní vybraných častí seriálu, no tentokrát v kinách. Najlepšie epizódy seriálu Priatelia remastrované do 4K rozlíšenia si budú môcť fanúšikovia pozrieť v kinách, kde uvidia aj doteraz nezverejnené zábery, informuje EW.

Priateľov poznajú mnohé generácie televíznych divákov, ktorí sa s nimi poprvýkrát stretli 22. septembra v roku 1994, kedy bola odvysielaná prvá epizóda seriálu. Finále pritom vyvrcholilo v 10. sérii o necelých 10 rokov, konkrétne 5. mája 2004. Teraz sa však 6 priatelia z kaviarne Central Perk znova vrátia, avšak miesto televíznych obrazoviek, kde ich vídame dodnes, budú najlepšie epizódy premietané v amerických kinách 23. a 28. septembra a 2. októbra, informuje ETOnline.

12 častí seriálu budú fanúšikovia vidieť vo vysokom rozlíšení, ktoré bolo vytvorené z pôvodného 35 mm filmu, aby si tak vychutnali svojich obľúbených hercov v 4K.

Každé premietanie však bude obsahovať aj nezverejnené zábery a exkluzívne rozhovory. Pre skutočne skalných fanúšikov si špeciálnu ponuku pripravilo aj LEGO, ktoré bude ponúkať 1 079-dielnu stavebnicu kaviarne Central Perk.

Zdroj: EW, ETOnline

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú