Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

24  firiem so 162 hráčmi si užilo nový level teambuildingu, na ktorom bojovalo o titul majstra Firemnej ešportovej ligy.

Hry a ešporty zažívajú svoj nárast nielen na svetovej scéne, ale aj na Slovensku. Záujem o tento druh zábavy vzrastá, čoho dôkazom je úspešne ukončený prvý ročník Firemnej ešportovej ligy, s účasťou prestížnych SK a CZ spoločností. 

Spoločnosti z oblastí IT, bankovníctva, herného priemyslu sa na jar zapojilo do súboja o titul majstra firemnej ligy v hrách Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, DOTA 2 a FIFA 21.

Počas 8 týždňov vzájomných zápasov sa najlepší hráči stretli v live finále ligy, ktoré boli vysielané z ešportového štúdia ChuckTV. 

Ako prvé sme sa pozreli na finále turnaja vo FIFA 21. V záverečnom súboji o 1. miesto sa stretli hráči vladenl26 zo spoločnosti Stentors a Radci96 z agentúry Yvents, s.r.o. Najlepšie kvality ukázal vladenl, ktorý sa stal prvým víťazom FEL v hre FIFA . 

Ešte v ten istý deň sa pozreli na finálový súboj v populárnej FPS hre Counter-Strike: Global Offensive. Vo finále sa stretli spoločnosti Deutsche Telekom IT SolutionsAmber.Orange. Súboj týchto odvekých „rivalov“ na poli telekomunikácií dopadol lepšie v prospech Deutsche Telekom IT Solutions, ktorý si vybojovali 1. priečku a získali skvelé vecné ceny. 3. priečku v turnaji získal Team SLSP. Záznam finále oboch turnajov nájdeš na oficiálnej fanpage projektu tu.

League of Legends turnaj privítal vo svojom finále tím herného štúdia Pixel Federation v súboji s tímom Accenture Slovakia. Svoje legendárne schopnosti ukázali obaja súperi, ale víťazstvo si nakoniec odniesli práve hráči tímu PIXEL. Tretie miesto v turnaji patrilo tímu Oliver je King reprezentujúceho spoločnosť in Motions Media

Ako poslední sa počas finále predstavili hráči DOTA2. Vo finále sa stretli tímy Oddin.ggPixel Federation. Druhá zostava herného štúdia svoj úspech z League of Legends turnaja nezopakovala. Víťazom DOTA 2 turnaja sa stal tím Oddin.gg. 3. miesto obsadil tím RC Ones. 

Najúspešnejšou spoločnosťou sa tak stalo herné štúdio Pixel Federation, ktoré získalo 1. miesto v League of Legends turnaji a 2. miesto v DOTA2 turnaji. 

Najlepšie tímy okrem putovného pohára a medaily získali aj skvelé vecné ceny od partnerov podujatia – Laser Game od laserwars.sk, Escape room od zazito.ooo. 

Prihlášky na druhú sezónu Firemnej ešportovej ligy sú už v plnom prúde. Zaregistrujte sa so svojimi kolegami aj vy a zapojte sa do jesennej ligy už dnes. Všetky registrácie nájdeš na webe yzone.sk.

Účastníci Firemnej ešportovej ligy: Orange, VÚB Banka, Tatra Banka, SLSP, Accenture, Cancom, Fortuna, Deutsche Telekom IT Solutions, Visma, SNAP, Robíme IT, Pixel Federation, Oddin, Black Dragon Distribution, Power Play Studio, Nine Rocks Games, in Motion Media, Cread, Šport.sk, Stentors, Soundset.sk, Deufol a BigOn.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú