Pokračovanie hernej pecky z dielne Santa Monica Studios, dvorného štúdia Sony, sa vracia a pri príležitosti ohlásenia dátumu vydania si pre nás autori pripravili krátky trailer.

God of War Ragnarök je dlhoočakávaný titul, ktorý priamo nadväzuje na svojho predchodcu z roku 2018.

Po úspešnom reštarte série bolo jasné, že Sony si nenechá ujsť príležitosť s vynikajúco rozbehnutou značkou a po niekoľkých odkladoch sa dočkáme aj druhej časti príbehu z chladného severu. Po mnohých špekuláciách o tom, či to autori stihnú ešte tento rok, je už jasné, že Ragnarök príde 9. novembra na PlayStation 4 a PlayStation 5, pričom je veľmi pravdepodobné, že neskôr príde aj na PC.

Trailer prináša aj ďalšie podrobnosti

Okrem nového traileru nám dnes vývojári predstavili aj edície hry, pričom až dve z nich budú zberateľské. Okrem Standard a Digital Deluxe edície, ktorá obsahuje dodatočný in-game obsah, nám ukázali aj Collectors a Jötnar edície, ktoré okrem iného obsahujú aj 16-placovú repliku Mjolniru zabalenú v shrine krabici.

Sony

V Collectors edícii nájdeš steelbook, dve vyrezávané sošky a set trpaslíčích kociek, spolu s hromadou in-game obsahu. Jötnar naviac ponúka aj vinyl so soundtrackom, set s odznakmi, prsteň a látkovú mapu. Vyzerá to ale tak, že v najvyšších edíciach nenájdeš fyzickú kópiu hry, ale iba voucher, pomocou ktorého si hru aktivuješ na PlayStation Store.

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú