Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Ako sme písali, aplikácia Hudba Play pomaly odchádza do zabudnutia. Zatiaľ čo spoločnosť samotná tlačí používateľov k prechodu na YouTube Music, Spotify víta nových konzumentov zjednodušeným prihlasovaním práve účtom Google, informuje 9to5Google.

Spotify dlhé roky pri prvotnom prihlasovaní vyzýval k dedikovanej registrácií alebo ponúkal používateľovom zrýchlene prihlasovanie skrz účet na Facebooku.

Možnosť prihlasovania Google účtom do Spotify pribudla zatiaľ len na webovej a Android verzii (Zdroj: FonTech)

K tomu sa v uplynulých hodinách pridalo aj prihlasovanie pomocou účtu Google. Najväčšou výhodou takéhoto prihlasovania je absencia potreby vytvárania dodatočného účtu a k nemu dedikovaného hesla.

Zaujímavosťou tak je, že pokiaľ si doteraz využíval k prihlasovaniu Gmail, nemôžeš použiť práve pridané políčko „Continue with Google“, informuje Spotify na stránke podpory. Zároveň ak používaš inú e-mailovú adresu, voľba prihlasovania skrz Google ti vytvorí úplne nový účet.

Podľa našich pozorovaní, prihlasovanie účtom Google je zatiaľ dostupné len vo webovej forme a v aplikácii pre Android. Na pridanie ponuky pre Windows a iOS zatiaľ čakáme.

Zdroje: 9to5Google, Spotify Support

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú