Predplatné PREMIUM na mesiac ZDARMA.

Dlhoočakávaná preprábka pôvodnej hry Crysis konečne pozná svoj oficiálny dátum vydania. Pre PC hráčov však príde exkluzívne na platforme Epic Games Store, informuje portál PCgamer.

Fanúšikovia hry, ktorá si získala srdcia mnohých hráčov v modernej histórii, si už o pár dní rozhodne prídu na svoje. Crysis Remastered s vylepšenou grafikou zavíta na počítače a konzoly Xbox One či PlayStation 4 presne 18. septembra.

Dátum, ako aj grafické rozdiely oproti pôvodnej verzii odhaľuje oficiálny trailer, ktorý sa nesie v duchu porovnávania vzhľadu pôvodnej hry z roku 2007 a prichádzajúcej prerábky. Už teraz s určitosťou môžeme povedať, že 13-ročný rozdiel urobí z Crysisu úplne „inú hru“.

Rozlíšenie až 8K, lepšie nasvietenie či Ray Tracing – to je len zopár vylepšení, s ktorými príde remaster pôvodnej hry, informuje The Verge. Trailer však tiež odhaľuje, že PC hráči si budú môcť Crysis Remastered stiahnuť len cez Epic Games Store, pričom pôjde výhradne o exkluzivitu populárnej služby. Či sa však Crysis Remastered po nejakej dobe ukáže aj na Steame, zatiaľ nevieme.

Zdroj: PCgamer, TheVerge

Pošli nám TIP na článok



Teraz čítajú